Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD

De Technologieco. van Shenzhensnoowel, Ltd

Gespecialiseerd in hoogste kwaliteits LEIDENE hoge baailichten, LEIDENE schijnwerpers, LEIDENE straatlantaarns, LEIDENE tunnellichten, LEIDENE luifellichten en LEIDENE buislichten.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD

Van goede kwaliteit Industriële Lineaire LEIDENE verlichting voor verkoop
Van goede kwaliteit Industriële Lineaire LEIDENE verlichting voor verkoop
Neil, hebben wij uw geleide hoge baai twee jaar verkocht, en tevreden met de kwaliteit tot nu geweest, zodat zullen wij beginnen uw andere punten te verkopen.

—— Tomasz

Dank u voor uw grote producten en uw het grote supprting aan ons in 2013, geloof ik wij veel meer samenwerking in 2014, u danken zullen hebben.

—— GREG

De cliënt bevestigde orde aan ons tenslotte, qty is eerst 968pcs 150w, zou moeten precies hetzelfde zijn als steekproef die wij hebben ontvangen, pi aan te maken gelieve ons, dank

—— Rick

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SNOOWEL
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 12000000-15000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

Beperkt de Technologieco. van Shenzhensnoowel, is een professionele fabrikant en een exporteur van hoge eind LEIDENE verlichtingsproducten, zoals LEIDENE hoge baailichten, openlucht LEIDENE vloedlichten, LEIDENE tunnellichten, LEIDENE straatlantaarns, LEIDENE luifellichten, LEIDENE buis, enz. elk van onze producten zijn met Ce, EMC, LVD, RoHS, en wat van hen zijn met SAA, UL, DLC, PSE, enz.


Sinds onze onderneming in 2005, hebben wij geconcentreerd ons op de ontwikkeling van milieuvriendelijk & energie - besparingsproducten, en nooit vergeten om hen beter te maken. Nu hebben wij eerste klasseningenieurs en technologen, eerste klassenlaboratoria, en eerste klassenmateriaal en het testen machines, die waarborgden dat de producten van onze fabriek onberispelijk zullen zijn.

 

Nu hebben onze multispaanderproducten en super machts openlucht geleide verlichting vele beloningen, gewonnen en met succes in vele grote projecten in zowel China en overzee geïnstalleerd. De Snooweltechnologie volgt stevig de procedure van ISO9001: 2000, en duurt altijd in menselijk-gebaseerd beheer, menselijk-gebaseerd ontwerp voort. Ons doel is een betere verlichtingswereld aan lagere kosten te creëren. 

Wij stemmen in met het onderzoek van klanten in om het even welk deel van de wereld, en zullen altijd beste producten aan de meeste competative prijzen aanbieden. Ondertussen, konden wij samen met onze elk van onze klanten werken, en beste oplossingen voor uw verlichtingsprojecten vinden.                 

Contactgegevens
Shenzhen Snoowel Technology CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Neil

Tel.: 86-755-29232532

Fax: 86-755-29975590

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)